WORKSHOPS

WIL JIJ BETER LEREN MIXEN?

Keer op keer een goede, strakke mix afleveren die de luisteraar beetpakt. Dat lijkt je wel wat! Je begint enthousiast met EQ's, compressors en effecten te spelen, en voor je het weet heb je al aardig wat plugins op je tracks gestapeld. Toch klinkt het nog lang niet zoals je graag zou willen, en het is moeilijk te bepalen waar het aan ligt, of wat een logische volgende stap zou moeten zijn. 

Gedreven blijf je tweaken, en na een poos te hebben gemixt besluit je de volgende dag verder te gaan. Met verse oren, en vers enthousiasme. Een paar dagen ga je zo door, want ja, wanneer is een mix nou eigenlijk klaar?

Op vragen zoals die geef ik uitgebreid antwoord in mijn workshops. Ook laat ik je alle EQ en compressor settings zien die je kunt gebruiken als start-punt voor een dikke metal mix, en bovenal waaróm die settings vaak werken. Geen geheimen!

Kies hieronder de workshop die het beste bij jou past.

In mijn Mixing Metal workshop leer je een compleet systeem wat je elke mix opnieuw kunt volgen om het beste uit het nummer naar boven te laten komen. Geen eindeloos getweak meer, maar een duidelijk process waarmee je elke mix te lijft kunt gaan. Klik op de banner voor meer info!

Hebben dingen zoals EQ's en compressors nog geheimen voor je? Volg dan mijn Mixing Basics workshop. Alle tools zullen uitgebreid aan bod komen zodat jij klaar bent om te beginnen met mixen! Klik op de banner voor meer info!

Mixing Metal

Advanced Mixing  System Workshop

Mixing Basics

Basic Mixing Tools Explained

© 2020 Roelof Klop Music Productions.

You can view our privacy policy here.